marathon

Nog 4 weken te gaan!

Door Talitha

Zachtjes begint er iets te zeuren in je knie…
Kan niet, mag niet, pijn is nu geen optie, is vast psychisch, gewoon door blijven lopen dan is het er vast niet…. Hoe hekel ik ook heb aan dat hardlopen, zo gauw de pijn in de knie begint ontstaat er een frustratie die ik nog niet ken. Niets liever wil ik dan kilometers maken, heel veel, want ik wil voor geen goud aan de kant staan in New York. Ik wil het zelf ervaren, meemaken en voelen. Elke pijn, vreugde, emotie… Dus toch maar door de pijn heenlopen. Maar na 12KM wordt het erger en gaat mijn verstand het toch winnen van de emotie. Even ervaren marathon vriendinnen raadplegen via de app. Daar heb ik er een aantal van die het allemaal al hebben meegemaakt en van hun alle 4 een eenduidig advies: stoppen en naar de fysio.
En daar ga ik nu naar toe, met lood in mijn knieën deze keer. En ik hoop zo dat hij zegt dat ik het weekend nog 25km mag lopen. Nooit gedacht dat ik daar naar zou verlangen….