marathon

Nog 1,5 week te gaan!

Door Sanne

Mmm. Wat zijn ze toch lekker, die chocoladepepernoten. Prima ontbijt! Wacht. Chocoladepepernoten? Op de ochtend van De Marathon? Dit kan niet. Heb ik wel op mijn voeding gelet deze week? Ik ben het vergeten. Hoe kan dat? Ik moet zo rennen. Nu ben ik niet goed voorbereid! Help! Wat nu?! PANIEK!!

En dan schrik ik wakker. Door een zalvend muziekje dat allang niet meer zalvend is. Zo gaat het dus al een tijdje. Dromen over ongetraind aan de start verschijnen, dromen over de weg kwijt raken en op braakliggend terrein terecht komen (ja, in New York), dromen dat ik het Northwave Team uit het oog ben verloren en geen startnummer meer heb.. Je zou er zenuwachtig van worden.

Is dit stress? Ja. Is relativeren moeilijk? Ja. Is het een fijn vooruitzicht dat ik over een 1,5 week De Race achter de rug heb? Ja! En toch.. Ik heb nog 1,5 week om goed te eten. Ik ben niet ongetraind. Ik schat de kans erg klein dat ik verdwaal tijdens dit evenement en ik heb mijn startnummer al braaf uitgeprint. Dit komt wel goed! En plotseling ben ik net Pipi.. Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Potverdikkie wat voelt dat lekker!