Northwave stijgt 100 plaatsen in de Financial Times FT1000 van snelste groeiers in Europa

De Financial Times heeft voor de tweede keer op rij het Nederlandse Northwave aangewezen als een van de 1.000 snelst groeiende bedrijven in Europa. Het dagblad heeft uitvoerig onderzoek gedaan onder tienduizenden bedrijven in de Europa. De complete ‘FT1000: third annual list of Europe’s fastest-growing companies’ is vandaag gepubliceerd in de Special Report bijlage van de krant.

De lijst omvat 25 bedrijven uit Nederland. In totaal zijn er vijf cyber-security bedrijven opgenomen. “Met geïntegreerde cyber-security dienstverlening bieden wij middelgrote organisaties efficiënte bescherming van hun bedrijfskritische informatie. Het is een hele eer om opnieuw een plaats te krijgen in deze prestigieuze ranglijst,” zegt Steven Dondorp, CEO van Northwave.

“Er blijkt grote behoefte te bestaan aan Cyber-Security-as-a-Service die middelgrote organisaties de zorg volledig uit handen neemt. In de Benelux werden wij al gewaardeerd vanwege onze propositie van geïntegreerde information security services. De behoefte daaraan is niet regionaal gebonden, zodat we uitbreiden naar andere Europese landen,” zegt Marc de Jong Luneau, Northwave’s Chief Commercial Officer.

Over Northwave

Northwave is gevestigd in Nieuwegein. Het bedrijf helpt organisaties om integraal informatieveiligheid en privacy-management op orde te houden. Vanuit brede expertise bedient Northwave klanten in alle private en publieke sectoren met een compleet pakket aan diensten. Northwave heeft een erkend Computer Emergency Response Team (NW-CERT), bewaakt de ICT van klanten vanuit haar SOC in Nieuwegein, is ISO 27001 gecertificeerd en heeft een vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid voor het doen van persoonsgericht digitaal onderzoek. Northwave heeft meer dan 80 medewerkers. Northwave is mede-initiatiefnemer van branche-organisatie Cyberveilig Nederland en behoort tot de FT1000 2019 snelstgroeiende bedrijven in Europa.

PERSRELATIES

Marc de Jong Luneau
Chief Commercial Officer
[email protected]
Mobiel: + 31 6 48 610 633
Kantoor: + 31 30 303 1240