A SAFE DIGITAL JOURNEY

Nominatie Northwave Reservistenwerkgever 2020

Met gepaste trots mogen we bekend maken dat Northwave is genomineerd voor de Reservistenwerkgever 2020. In deze periodieke verkiezingen wordt de beste werkgever voor reservisten van Nederland benoemd.

Reservisten zijn werknemers of studenten die ook part time werkzaam zijn bij Defensie. Zij worden bijvoorbeeld ingezet bij overstromingen, de bewaking en de escorte van het staatshoofd op Prinsjesdag, maar ook tijdens natuurrampen zoals een brand of overstroming zijn zij een enorme hulp. Reservisten zijn dus een onmisbare schakel binnen de Nederlandse krijgsmacht.

Voor reservisten is het van belang dat de werkgever de mogelijkheid biedt om deze parttime functie bij defensie te kunnen aannemen. Bij Northwave zijn meerdere reservisten werkzaam, daarnaast wordt het ook actief ondersteund “Wij bieden de ruimte aan onze reservisten hun tijdsindelingen op dat vlak vrij te kunnen besteden, zodat zij het werk bij Northwave en de tijdsinvulling voor Reservist zijn op een prettige manier kunnen invullen.” zegt Dondorp, CEO bij Northwave.

Dat de medewerkers Northwave op eigen initiatief hebben genomineerd betekent veel voor Steven “Wij zien hierin hun tevredenheid weerklinken in de mogelijkheid van het programma.” Hij vult aan: “Northwave biedt ruimte aan de individuele wensen van medewerkers om zich te multidisciplinair te ontplooien, ook op hun eigen manier. Het reservistenprogramma is voor diverse medewerkers een goede mogelijkheid daartoe. Het is daarom goed om te merken dat medewerkers zich gesteund voelen en waardering uitspreken om voordrachten te doen.”

De staatssecretaris van Defensie Barbara Visser zal via live stream op maandagavond 2 november bekend maken wie de Reservistenwerkgever 2020 is geworden. Wil je deze volgen, dan kan dat via deze link