Locatie:

Utrecht, Nederland

Opleidingsniveau:

Bachelor/Master

Junior Security Officer

Wat je doet

Jij bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de security operatie bij de klant.

In een hecht team werk je gestructureerd samen om de dagelijkse security incidenten en vragen bij de klant af te handelen. Dit doen we in ‘diensten’ tijdens kantooruren; tijdens je dienst overzie je de vraagstukken die binnenkomen, die enorm variëren in aard en complexiteit. Je behandelt een groot deel zelf en voor de complexere vraagstukken zoek je de samenwerking met de juiste collega’s op. Buiten je diensten om buig je je nog eens over binnengekomen vraagstukken die extra aandacht vereisen. Je werkt nauw samen met de Security Officers binnen Northwave en leert zo ook hoe je een ISMS op moet zetten en uitvoeren. Binnen het klantteam word je verantwoordelijk voor de dagelijkse security operatie van het ISMS.

Doordat je bij veel verschillende klanten een kijkje in de keuken kan nemen, is geen dag hetzelfde. Je leert op deze manier snel schakelen tussen klanten en werkzaamheden, een lange termijnrelatie opbouwen met de klant, en door het enthousiaste team van security specialisten om je heen houd je je kennis op peil. Deze rol is dan ook een mooie basis om door te groeien naar Security Officer, maar doorgroeien naar een andere rol binnen Northwave is ook mogelijk. We gaan graag met je in gesprek over het best passende groeipad.

Het team

Het Security & Privacy Office is opgedeeld in twee subteams: de Office en Officers. Jij komt terecht in het Office-team. Dit team bestaat uit 12 enthousiaste security en privacy specialisten, die verschillende achtergronden hebben en veelal aan de start van hun carrière staan. Er wordt hard gewerkt maar er is natuurlijk ook ruimte voor de nodige gezelligheid. We vinden het belangrijk om elkaar te helpen en oog te hebben voor de persoon achter de collega.

Ook werk je nauw samen met het Officers-team; dit bestaat uit 10 ervaren collega’s die als Security of Privacy Officer de strategische partner van de klant zijn. Je rapporteert aan de Teamlead Security & Privacy Office.

Je vindt het leuk om

 • Relaties te bouwen en onderhouden met klanten en collega’s
 • Je security kennis op peil te houden
 • In een team te werken en anderen te helpen
 • Complexe vraagstukken tot op de bodem uit te zoeken
 • Kritisch naar onze dienst te kijken en voorstellen te doen die ons helpen om continu te blijven verbeteren
 • Altijd naar het beste resultaat te streven

Wat kun je verwachten

Wat verwachten we van jou

 • Een relevant HBO/WO diploma en basiskennis van security en privacy
 • Een continue drang om jezelf te blijven ontwikkelen en bij te leren
 • Klantgerichte attitude en een echte teamspeler
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • En het allerbelangrijkste: passie voor security!

Wat jij kan verwachten

 • Nieuwe Macbook, iPhone en mobiliteitsregeling ter ondersteuning van flexibel werken
 • 25 vakantiedagen
 • Goede pensioenregeling
 • Bedrijfsbrede cursussen en individuele opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
 • Meer dan 200 gepassioneerde collega’s om mee samen te werken en van te leren
 • Leuke Northwave evenementen en feestjes, kijk hier op onze werken bij pagina voor een overzicht

Jorik van Beek: "Binnen het team heeft ieder zijn of haar eigen expertise" "Elke klant is uniek en die afwisseling maakt het werk leuk"

Werken binnen de Security & Privacy Office geeft mij een unieke kans om meerdere verschillende klanten te helpen, maar dan op een manier dat je de langdurige relatie aan gaat. Dit doe ik nooit alleen, want buiten mijn klantteams heb ik ook heel Northwave met kennis en expertise achter mij staan. Samen met mijn collega’s help ik klanten uit verschillende sectoren met het managen van hun informatiebeveiliging. Elke klant is uniek in zijn business en cultuur wat zorgt voor een mooie uitdaging en die afwisseling maakt het werk ook zo leuk.

Binnen het team heeft ieder zijn of haar eigen expertise. Dit zorgt ervoor dat we elke dag weer van elkaar kunnen leren, zowel op professioneel als persoonlijk vlak door de leuke en gekke initiatieven van iedereen in het team. Een mooie groep met gezellige vakidioten dus!

Het sollicitatieproces

Kennismaking

Wat zoek jij in je volgende stap?

1e gesprek

We zijn benieuwd naar wie jij bent en vertellen je graag meer over Northwave en deze rol.

2e gesprek

We gaan inhoudelijk verder de diepte in en je maakt kennis met meerdere collega’s uit het team.

Aanbod

Het “ja-woord”! Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij en kom je aan boord als nieuwe Northwaver!

Sluit je aan bij ons team!

 • pand