Locatie:

Brussel, België

Opleidingsniveau:

Bachelor/Master

Accountmanager België

Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht (Nederland) leveren wij al meer dan 15 jaar 24*7 cybersecurity dienstverlening in Nederland. Northwave is actief binnen de gehele BENELUX en DACH-regio. In Brussel is een lokaal team in aanbouw en zijn wij op zoek naar een Accountmanager.

Wat je doet

Je bent verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de Northwave business in België. Dit doe je door nieuwe klanten te werven en de tevredenheid bij bestaande klanten op het hoogste peil te houden. Samen met de Countrymanager België vorm je de Belgische markt en spot je commerciële kansen voor security dienstverlening. Je wordt hierin ondersteund door het BENELUX sales team en de operationele (technische) teams die worden geleid vanuit ons hoofdkantoor in Nederland.

Als Accountmanager ben je de sparringpartner en het eerste aanspreekpunt voor de Belgische prospect en bestaande klant. Northwave hecht veel waarde aan het zijn van een betrouwbare en strategische partner voor haar klanten. Door de juiste vragen te stellen weet je wat de klant echt nodig heeft. Je presenteert het Northwave portfolio overtuigend en proactief. Dit maakt je succesvol en helpt je om ‘de deals thuis te brengen’.  Je bewaakt dat we ‘doen wat we zeggen en zeggen wat we doen’. Samen met de collega’s van andere teams zorg je voor de offertes, klant presentaties en contracten. Hierdoor weet je de juiste nieuwe klanten te werven en bestaande klanten uit te breiden in business. Je bent verantwoordelijk voor een soepel verloop van het sales proces waarbij je alle interne stakeholders tijdig informeert zodat zij adequaat hun verantwoordelijkheid kunnen nemen. Hiermee zorg je voor een naadloze overdracht naar andere teams en de operatie.

Over Northwave

Vanuit ons Security Operations Center (SOC) bewaken wij de data van Europese klanten zodat zij veilig zijn en blijven. Wij bieden integrale security op het gebied van securitymanagement, cybersecurity, business-security en security awareness. Organisaties die hun cyber security serieus nemen werken daarom graag met ons. Wij nemen hen de complexiteit van securitymanagement uit handen, de regie blijft bij hen. Onze positie in België willen wij versterken en verder uitbouwen met een eigen Belgisch team vanuit Brussel. De niet-technische security dienstverlening zal bij voorkeur gedaan worden door Belgen, voor Belgen. Onze ambitie is om in België net zo’n autoriteit te zijn op het gebied van Cybersecurity als in Nederland en Duitsland.

Volgens de Financial Times zijn we een van de 1.000 snelst groeiende ondernemingen in Europa (FT1000) en een leidende speler in de markt voor informatieveiligheid. Ons 100% Europese bedrijf heeft de missie om hoogwaardige security bereikbaar te maken voor organisaties die afhankelijk zijn van hun digitale business. De onderneming is volledig zelf gefinancierd en wordt geleid door haar aandeelhouders. Northwave staat voor diversiteit, inclusiviteit, kwaliteit en lange termijn relaties.

Je vindt het leuk om

 • Duurzame relaties aan te gaan en te onderhouden met klanten en collega’s
 • Complexe IT-beveiligingsdiensten te verkopen
 • Gedurfde vragen te stellen
 • Te werken in interdisciplinaire en internationale teams
 • Northwave op de kaart te zetten in België

Wat kun je verwachten

Wat verwachten we van jou

 • Goede kennis van de Belgische IT (security) markt
 • Uitstekende beheersing van de Nederlands, Franse en Engelse taal
 • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare sales rol
 • Ervaring binnen het domein informatiebeveiliging of een domein met vergelijkbare complexiteit
 • Een relevante HBO/WO opleiding
 • Een zelfstandige en gestructureerde manier van werken

Wat jij kan verwachten

 • Nieuwe Macbook, iPhone en mobiliteitsregeling ter ondersteuning van flexibel werken
 • Een marktconform salaris
 • Bedrijfsbrede cursussen en individuele opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
 • Meer dan 200 gepassioneerde collega’s om mee samen te werken en van te leren
 • Leuke Northwave evenementen en feestjes, kijk hier op onze werken bij pagina voor een overzicht

Het sollicitatieproces

Kennismaking

Wat zoek jij in je volgende stap?

1e gesprek

We zijn benieuwd naar wie jij bent en vertellen je graag meer over Northwave en deze rol.

2e gesprek

We gaan inhoudelijk verder de diepte in en je maakt kennis met meerdere collega’s uit het team.

Aanbod

Het “ja-woord”! Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij en kom je aan boord als nieuwe Northwaver!

Sluit je aan bij ons team!

 • pand