Talitha Papelard

SECURITY IS TE BELANGRIJK GEWORDEN OM ZELF TE BLIJVEN DOEN.

Talitha Papelard – Directeur Security & Privacy Office as a Service.

“De centrale vraag voor elke CFO is: hoe blijf ik “in control” op dit thema? Bij Northwave helpen we elke dag opnieuw bedrijven die zijn aangevallen door cybercriminelen. Die incidenten tonen aan dat informatiebeveiliging vandaag de dag cruciaal en tegelijkertijd zeer complex is geworden. Die realiteit vraagt om een nieuwe kijk op de vraag: wat kunnen we zelf en wat besteden we uit? Over die vraag ga ik graag met u in gesprek.”

Waarom uw security uitbesteden

Informatiebeveiliging adequaat houden vereist expertise, tijd en commitment. Als digitale veiligheid wel een sleutelactiviteit is maar geen kerncompetentie, overweeg dan om dit uit te besteden.

Het uitbesteden van uw securityvraagstuk biedt u de ruimte om volledig te focussen op uw bedrijfsvoering. U bent dan 24 uur per dag verzekerd van:

Kwaliteit
Northwave staat voor adequate informatiebeveiliging. Wij zijn uw sparringpartner op strategisch niveau en ontzorgen u tactisch en operationeel. Onze risicogebaseerde aanpak zorgt ervoor dat u te allen tijde acteert op de juiste dreigingen. U blijft nauw betrokken bij de huidige status en voortgang. Wij leveren u inzicht en controle.

Beschikbaarheid
Door uw security te beleggen bij Northwave is er 24*7 expertise beschikbaar. U kunt te alle tijden bij ons terecht voor advies of ondersteuning. Onze professionals staan voor u klaar.
Continuïteit
Indien u uw security management uitbesteedt haalt u de kennis en kunde van 200+ Northwavers in huis. Er staat te alle tijden een team voor u klaar, welke situatie zich ook voordoet. Wij bieden kwaliteit en continuïteit op de meest kritieke rollen omtrent security binnen uw organisatie. Wij garanderen beschikbaarheid, expertise en de juiste tooling en techniek om u van adequate security te voorzien.

Over Talitha

Talitha is Directeur Security & Privacy Office as a Service binnen Northwave. Zij is verantwoordelijk voor alle expertises rondom Privacy- & Security management, Risk- & Compliance management, Business Continuity & Audit en ISO27001 certificeringen. Daarnaast helpt Talitha klanten om security op een praktische en evenwichtige manier onder de aandacht te brengen van directie en management. Talitha is vanaf 2019 docent Security Management aan de Antwerp School of Management en staat bekend om haar boek ‘Critical Success Factors for effective Business Information Security’. 

Critical Success Factors for effective Business Information Security

In het boek leest u welke factoren van belang zijn bij het verhogen van uw CyberSecurity maturity levels.

Bent u geinteresseerd in het verbeteren hiervan? Dan kunt u hier gemakkelijk een exemplaar bestellen.

Neem contact op om in gesprek te gaan over uw mogelijkheden

    Click for more information regarding our privacystatement